Sınavlara Hazırlık

Sena Fen Lisesinde Üniversite Sınavlarına hazırlık Her sınıf Düzeyinde her branştaki “deneyimli ve özverili” Öğretmen Kadromuzla Tam öğrenmenin sağlanmasıyla yapılmaktadır, Hazırlık Süreci “Yaz Okulu” ile başlayarak, resmi programın başlamasıyla beraber de dersler “09.00-16.10” saatler arasında yapılır.

Hafta içi 16.20-18.00 ,Cumartesi 09.00-13.00 saatleri arasında ek ders ve etüt çalışmaları yapılmaktadır, etütler birebir ve grup şeklinde yapılabilmektedir.

Eğitim- Öğretim sürecinde Müfredatın belletilmesi için Resmi ders kitapları yanı sıra,yardımcı kitaplardan ,Deneme sınavları ,Konu tarama ve konu testleri yoğun olarak kullanılmaktadır.