SENA FEN ÖĞRENCİLERİ ARDUINO İLE KODLAMA VE ROBOTİK ÇALIŞMALARINDA!

Sena Fen, hızla gelişen, değişen çağı yakalamak için, Endüstri 4.0 devrimine yabancı kalmamak için, öğrencilerimizin bu konuda farkındalık içinde olmaları için çalışıyor!

Geçen seneden bu yana sürdürdüğümüz bu çalışmaları zenginleştirerek, içini doldurarak sürdürmeye, geliştirmeye kararlıyız.

Scratch, Mblock, Arduino gibi yazılımlarla çalıştık,  Avrupa Kodlama Haftası etkinliklerine katılım sağlayarak bu konuda adımlar attık. Yeri geldi Yılbaşı etkinliği olarak öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla basit ama öğretici robot hazırladı. Çağı yakalamaya, disiplinler arası çalışarak ve takım ruhuyla bu çalışmaları geliştirerek çocuklarımızı yönlendirmeye devam edeceğiz.

Etkinliklerimizle ilgili  fotoğraf ve bilgi paylaşımlarımız sürekli güncellenecektir.

Diger Haberler