Yönetim

YILDIRAY YILMAZ

Okul Müdürü

YILDIRAY YILMAZ
1966 Çöğmen(Dalaman) doğumluyum. İlköğretim 6. sınıfa kadar Eşen (Fethiye)'de eğitim gördüm, ortaokul ve lise öğrenimimi Denizli'de tamamladım.
Yüksek öğrenimimi Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde (1982-1986) tamamladım.
Mezun olur olmaz aynı üniversitede uzman olarak göreve başladım, 2 yıl görev yaptıktan sonra, Ortaca-Dalaman-Köyceğiz Bölgesinin ilk Dershanesi ORFEM’i (Ortaca –Fethiye Eğitim Merkezi) açmak üzere görevimden istifa ettim.
Orfem (Ortaca–Fethiye Eğitim Merkezi) Dershanesi (1990-2005) olarak Ortaca ve bölgesi yanı sıra Fethiye'de de ORFEM Dershanesiyle Öğrencilerimizin Türkiye’nin En Seçkin Üniversitelerine yerleşmesine katkı sağladık, Seçkin Birey Dershanesi - Muğla (2006-2008), Vijdan Yılmaz Dershanelerinin (2008-2014) kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptım

2013 yılında Fethiye'de kurduğumuz; SENA KOLEJİ ( Sağlık ve Hava Yolu Hostesliği Lisesi, FEN Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaca Ege Sena Anadolu Lisesi) ' nin kurucusu ve yöneticisi olarak FETHİYE - ORTACA bölgesinin eğitim-öğretimine katkıda bulunmaya devam ediyorum.
Evliyim, büyük kızım Ceylin YILMAZ (Diş Hekimi-Ortodonti Uzmanı), küçük Kızım Selin SENA Yılmaz (Diş Hekimi) olmak üzere 2 kız babasıyım.

Karaçulha Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:93/1 FETHİYE / MUĞLA

0.252.6148616