Yönetim

VİJDAN YILMAZ

Okul Müdürü

VİJDAN YILMAZ
1967 ortaca(Muğla) doğumluyum. ilk ve orta öğrenimi ortaca da tamamladım.
19 MAYIS Ü.EĞİTİM FAKÜLTESİ Matematik Öğretmenliği mezunuyum(1982-1986).
Erzurum Narman Lisesi’nde (2 yıl),Ankara Gazi Çiftliği lisesi (1 yıl),Muğla Ortaca Lisesi (2 yıl)Görev yaptım.
Ortaca-Dalaman-Köyceğiz Bölgesinin ilk Dershanesi ORFEM’ i (ORtaca –FEthiye –Eğitim Merkezi) Eşim Yıldıray YILMAZ ile kurmak için Meb’ den istifa ettim 1991) ,Seçkin Birey (Muğla-2006-2008), kendi adımı taşıyan V.YILMAZ(2008-…) Dershanelerinin Kurucu-Matematik öğretmenliğini yaptım, 1995-2001 yılları arasında FETHİYE de ORFEM Dershanesiyle Öğrencilerimizin Türkiye’nin En Seçkin Üniversitelerine yerleşmesine katkı sağladık.
2013 yılında kurduğumuz; bünyesinde Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, FEN Lisesi ve Anadolu lisesi olan ” SENA KOLEJİ ” ile FETHİYE ve Çevresinin eğitim- öğretimine katkıda bulunmaya devam Ediyorum.
Evliyim, büyük kızım Ceylin YILMAZ (Diş Hekimi-Ortodonti Uzmanı), Küçük Kızım Selin SENA Yılmaz (Diş Hekimliği Öğrencisi) olmak üzere 2 kız Annesiyim.