Kurucular

YILDIRAY YILMAZ

VİJDAN YILMAZ

1967 Muğla/Ortaca doğumluyum.İlk ve orta öğrenimimi Ortaca'da tamamladım.
19 Mayıs Üniv. Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği mezunuyum. (1982-1986)
Erzurum Narman Lisesi’nde (2 yıl),Ankara Gazi Çiftliği Lisesi (1 yıl),Muğla Ortaca Lisesi (2 yıl) Görev yaptım.
Ortaca-Dalaman-Köyceğiz Bölgesinin ilk Dershanesi ORFEM’ i (Ortaca –Fethiye –Eğitim Merkezi) Eşim Yıldıray YILMAZ ile kurmak için Meb’den istifa ettim. (1991)
Seçkin Birey (Muğla-2006-2008), kendi adımı taşıyan V.YILMAZ (2008-…) Dershanelerinin Kurucu-Matematik öğretmenliğini yaptım.1995-2001 Yılları arasında Fethiye ORFEM Dershanesiyle Öğrencilerimizin Türkiye’nin En Seçkin Üniversitelerine yerleşmesine katkı sağladık.
2013 yılında kurduğumuz; bünyesinde Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, FEN Lisesi ve Anadolu lisesi olan ”SENA KOLEJİ ” ile FETHİYE ve Çevresinin eğitim-öğretimine katkıda bulunmaya devam Ediyorum.
Evliyim, büyük kızım Ceylin YILMAZ (Diş Hekimi-Ortodonti Uzmanı), Küçük Kızım Selin SENA Yılmaz (Diş Hekimliği Öğrencisi) olmak üzere 2 kız Annesiyim.

Facebook Sayfamız