Kurucular

YILDIRAY YILMAZ

1966 Çöğmen(Dalaman) doğumluyum. İlköğretim 6. sınıfa kadar Eşen (Fethiye)'de eğitim gördüm, ortaokul ve lise öğrenimimi Denizli'de tamamladım.
Yüksek öğrenimimi Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde (1982-1986) tamamladım.
Mezun olur olmaz aynı üniversitede uzman olarak göreve başladım, 2 yıl görev yaptıktan sonra, Ortaca-Dalaman-Köyceğiz Bölgesinin ilk Dershanesi ORFEM’i (Ortaca –Fethiye Eğitim Merkezi) açmak üzere görevimden istifa ettim.
Orfem (Ortaca–Fethiye Eğitim Merkezi) Dershanesi (1990-2005) olarak Ortaca ve bölgesi yanı sıra Fethiye'de de ORFEM Dershanesiyle Öğrencilerimizin Türkiye’nin En Seçkin Üniversitelerine yerleşmesine katkı sağladık, Seçkin Birey Dershanesi - Muğla (2006-2008), Vijdan Yılmaz Dershanelerinin (2008-2014) kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptım

2013 yılında Fethiye'de kurduğumuz; SENA KOLEJİ ( Sağlık ve Hava Yolu Hostesliği Lisesi, FEN Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaca Ege Sena Anadolu Lisesi) ' nin kurucusu ve yöneticisi olarak FETHİYE - ORTACA bölgesinin eğitim-öğretimine katkıda bulunmaya devam ediyorum.
Evliyim, büyük kızım Ceylin YILMAZ (Diş Hekimi-Ortodonti Uzmanı), küçük Kızım Selin SENA Yılmaz (Diş Hekimi) olmak üzere 2 kız babasıyım.

VİJDAN YILMAZ

1967 Muğla/Ortaca doğumluyum.İlk ve orta öğrenimimi Ortaca'da tamamladım.
19 Mayıs Üniv. Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği mezunuyum. (1982-1986)
Erzurum Narman Lisesi’nde (2 yıl),Ankara Gazi Çiftliği Lisesi (1 yıl),Muğla Ortaca Lisesi (2 yıl) Görev yaptım.
Ortaca-Dalaman-Köyceğiz Bölgesinin ilk Dershanesi ORFEM’ i (Ortaca –Fethiye –Eğitim Merkezi) Eşim Yıldıray YILMAZ ile kurmak için Meb’den istifa ettim. (1991)
Seçkin Birey (Muğla-2006-2008), kendi adımı taşıyan V.YILMAZ (2008-…) Dershanelerinin Kurucu-Matematik öğretmenliğini yaptım.1995-2001 Yılları arasında Fethiye ORFEM Dershanesiyle Öğrencilerimizin Türkiye’nin En Seçkin Üniversitelerine yerleşmesine katkı sağladık.
2013 yılında Fethiye'de kurduğumuz; SENA KOLEJİ ( Sağlık ve Hava Yolu Hostesliği Lisesi, FEN Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaca Ege Sena Anadolu Lisesi) ' nin kurucularndan biri olarak ve Fethiye Sena Fen Lisesi Matematik Öğretmeni ve müdürü olarak FETHİYE - ORTACA bölgesinin eğitim-öğretimine katkıda bulunmaya devam ediyorum.
Evliyim, büyük kızım Ceylin YILMAZ (Diş Hekimi-Ortodonti Uzmanı), Küçük Kızım Selin SENA Yılmaz (Diş Hekimliği) olmak üzere 2 kız Annesiyim.

Facebook Sayfamız