| Duyuru Detayı

DÜNYACA ÜNLÜ PARÇACIK FİZİĞİ LABORATUVARI CERN TARAFINDAN DÜZENLENEN "BEAMLINE FOR SCHOOL" LİSELER ARASI DEMET HATTI YARIŞMASINA SENA FEN LİSESİ OLARAK KENDİ DENEY ÖNERİMİZLE KATILDIK!

Cern Laboratuvarlarının hazırladığı "Cern Beamline For School", "Liseler arası Cern Demet Hattı Deney Önerisi" yarışmasına  Sena Fen  ailesi olarak katılıp, ülkemizi böyle önemli bir uluslararası yarışmada temsil etmekten dolayı gururluyuz.
    Katılma süreci oldukça zor olan bu yarışmaya, dünyada sadece Muğla'da çıkarılan değerli bir taş olan Zultani, diğer adıyla Anadolu Diaspora Taşı ile ilgili hazırladığımız bir deney önerisi ile, taşı elde eden firmanın da izinleriyle katıldık.
     Okulumuzun resmi Youtube kanalındaki videomuza göz atmak isterseniz
linkinden ulaşabilirsiniz.

Facebook Sayfamız